Σχετικά με εμάς

Η Gas Center Panagiotidis ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στο Πολύκαστρο του νομού Κιλκίς. Είμαστε μία εμπορική τεχνική εταιρεία υγραερίου η οποία είναι υπεύθυνη για τη μελέτη, την εγκατάσταση και το service δικτύων υγραερίου για θέρμανση, χώρους εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες, αθλητικούς χώρους (παραγωγή ζεστού νερού και λειτουργία πισίνας), γεωργία (θέρμανση θερμοκηπίων, καύση) κλπ.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης για την οικία σας καθώς και για την επιχείρησή σας με γνώμονα την ασφάλεια, την εγγύηση και την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επίσης στην διανομή χύμα και εμφιαλωμένου υγραερίου σε οικίες χώρους εστίασης και ξενοδοχειακές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι δεξιότητες μας

Η εταιρία μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς αερίων καυσίμων οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη σωστή και ασφαλή εγκατάσταση δεξαμενών και συντήρηση δικτύων υγραερίου για θέρμανση και επαγγελματική χρήση. Η διεκπεραίωση των εργασιών γίνεται υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου μηχανολόγου μηχανικού.

Τα πλεονεκτήματα της εταιρείας μας:

  • Η Gas Center Panagiotidis προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας αναλαμβάνοντας τη μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση λεβητων αερίου για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
  • Η εταιρεία μας, σας παρέχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολλούς τρόπους θέρμανσης προκειμένου να διαλέξετε τον καταλληλότερο και οικονομικότερο για το χώρο σας.
  • Η εταιρεία μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη σωστή και ασφαλή εγκατάσταση δεξαμενών και συντήρηση δικτύων υγραερίου και λεβητων αερίου διαθέτοντας μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για θέρμανση και επαγγελματική χρήση. Η διεκπεραίωση των εργασιών γίνεται υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου μηχανολόγου μηχανικού.
  • Το κατάστημα μας, προσφέρει μεγάλη γκάμα συσκευών υγραερίου μαγειρέματος για το σπίτι και την εξοχή (π.χ. bbq, ψησταριές, αξεσουάρ ψησίματος).

Ακολουθήστε μας