Συντήρηση

Η Gas Center Panagiotidis αναλαμβάνει τη συντήρηση όλων των προϊόντων υγραερίου – αερίου η οποία πραγματοποιείται από προσωπικό με πολυετή εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

  • Συντήρηση – service λεβήτων αερίου: Η εταιρία μας διαθέτοντας μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, πραγματοποιεί service – συντήρηση λεβήτων υγραερίου ή αερίου.
  • Συντήρηση – service επαγγελματικού εξοπλισμού: Κατανοώντας την ανάγκη του επαγγελματία για άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης κάποιας συσκευής υγραερίου, η εταιρία μας βρίσκεται στο χώρο σας το συντομότερο δυνατό προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη. Αυτό επιτυγχάνεται ευκολότερα στην περίπτωση που η επιχείρηση σας συνεργάζεται με την εταιρία μας, καθώς φροντίζουμε εξαρχής να υπάρχει πλήρης γκάμα ανταλλακτικών για την περίπτωση σας. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο από την εύρεση ανταλλακτικών εφόσον έχουμε προνοήσει εμείς για εσάς.
  • Συντήρηση – service οικιακών συσκευών υγραερίου – αερίου: Η εταιρία μας εξειδικεύεται στο service οικιακών συσκευών υγραερίου- αερίου όπως σε φούρνους υγραερίου- αερίου, εντοιχιζόμενες εστίες υγραερίου- αερίου, κουζίνες υγραερίου- αερίου.
  • Συντήρηση – service δικτύων υγραερίου: Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έλλειψη των απαιτούμενων ασφαλιστικών μέτρων που ορίζουν οι κανονισμοί. Η εταιρία μας ακολουθώντας τους κανονισμούς που ορίζει ο ΦΕΚ αναλαμβάνει την τοποθέτηση όλων των ασφαλιστικών στο δίκτυο υγραερίου σας.
  • Συντήρηση – service λεβήτων πέλλετ: Η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση και πάντα από εξειδικευμένο τεχνικό. Καλό θα ήταν να πραγματοποιείται από τον ιδιοκτήτη καθαρισμός του λέβητα από τη στάχτη κάθε 2 ή 3 μέρες.