Θέρμανση

Η Gas Center Panagiotidis προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης για να καλύψετε τις ανάγκες του σπιτιού ή/και της επιχείρησής σας. Αν ψάχνετε τον πιο αποδοτικό τρόπο για θέρμανση του σπιτιού σας, χωρίς απώλειες ή αναρωτιέστε αν υπάρχει τρόπος να εξοικονομήσετε χρήματα αυτόν τον χειμώνα δεν έχετε παρά να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς προϊόν από το κατάστημα μας.

Επιλέξτε:

  • Θερμάστρες (σόμπες) υγραερίου για να ζεστάνετε εύκολα και γρήγορα χώρους έως και 50τμ.
  • Θερμάστρες εξωτερικού χώρου για την επιχείρησή σας.
  • Λέβητες αερίου συμπύκνωσης.

Αλλάξτε άμεσα τον παλιό σας λέβητα με τους νέους λέβητες αερίου συμπύκνωσης για θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης. Οι καλύτερες τιμές της αγοράς, με πολυετή εγγύηση και εξοικονόμηση έως και 50% σε σχέση με άλλους τρόπους θέρμανσης! Ένας λέβητας αερίου μπορεί να τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο αν υπάρχει στην περιοχή που κατοικείτε, με δεξαμενή υγραερίου (500lt, 1000lt, 1750lt, 2500lt, 5000lt) εφόσον υπάρχει ο χώρος που ορίζει ο νόμος και με φιάλες προπανίου 10kg, 13kg, 25kg. Με τους παραπάνω τρόπους τροφοδότησης των λεβήτων αερίου επιτυγχάνετε οικονομική θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης όλο το εικοσιτετράωρο 

Για την Κεντρική Μακεδονία, η Gas Center Panagiotidis δύναται να παρέχει υγραέριο είτε σε εμφιαλωμένη είτε σε χύμα μορφή.

Μια οικία επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και άλλες οικονομικές λύσεις θέρμανσης όπως:

  • Σόμπες πέλλετ: Οι σόμπες πέλλετ είναι κατάλληλες για να θερμάνουν γρήγορα και οικονομικά το χώρο σας με την παραγωγή ζεστού αέρα και εύκολη τοποθέτηση καμινάδας. Τις σόμπες πέλλετ θα τις βρείτε σε διάφορα χρώματα για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.
  • Υδραυλικές σόμπες πέλλετ: Οι υδραυλικές σόμπες πέλλετ συνδέονται με τα ήδη υπάρχοντα θερμαντικά σώματα του σπιτιού σας επιτυγχάνοντας ομοιόμορφη θέρμανση τις ώρες  λειτουργίας της σόμπα.
  • Ενεργειακές σόμπες ξύλου: Ενεργειακές σόμπες ξύλου για μεγαλύτερη απόδοση και μικρότερη κατανάλωση.
  • Καυστήρες πέλλετ: Αντικαταστήστε τον παλιό σας καυστήρα με νέους καυστήρες πέλλετ με χαμηλό κόστος αγοράς.
  • Λέβητες πέλλετ: Οι λέβητες πέλλετ είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μπορούν να αποδίδουν το μέγιστο με τη καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής.
  • Λέβητες ξύλου: Οι λέβητες ξύλου είναι μια εύκολη και οικονομική λύση για θερμάνετε μικρούς και μεγάλους χώρους.

Ανάλογα με τον τρόπο θέρμανσης που θα επιλέξετε η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη την εγκατάσταση και την συντήρηση. Οι παραπάνω εργασίες εκτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό.

Η εταιρία μας σας προσφέρει όλες τις παραπάνω λύσεις θέρμανσης στις καλύτερες τιμές της αγοράς.